Livsstil och sitt sätt

Vinter med eleganta cardiganers

 

 

När övergången mellan höst och vinter är oundviklig, kan många kvinnor bli lite griniga. Det händer varje år när säsongen börjar förändras och våra tankar går från drömmar om härliga och sköna sommar- och höstkvällar med sommarklänningar och att äta utomhus, till oro för att kunna hålla sig varm och fortfarande se relativt anständig ut. Vi börjar nu fundera på fleecetröjor och varma jumprar, allt för att hålla oss varma. Samtidigt är vi väl medvetna om att vi, med dessa plagg, inte kommer att vinna några stilpriser. Varma, moderna och långa cardigans för kvinnor är en helt annan sak. Kan det vara svaret på vårt dilemma? Vågar vi hoppas på att det finns en lösning på problemet som tynger oss år efter år? Kan detta vara detta vi behöver för att ta oss igenom de kallare månaderna på året?

En sak som är väldigt förmånlig, när man talar om detta plagg, är det faktum att de är långa. De slutar inte ovanför linningen och som många andra tröjor och koftor lämnar en sårbar del av mellangärdet som därmed utsätts för vinterfrossa. De slutar inte heller precis under linningen och exponerar din känsliga hud för vintervindar, varje gång du sträcker dig efter något. Nej, dessa underbara plagg fortsätter längre ner och faller graciöst för att sedan vila någonstans runt mitten till övre delen av låret. Ytterligare en fördel med detta plagg, förutom att du hålls varm ända ner till någonstans runt låren är, att det ger en underbar bantningseffekt, för den får dig att se smalare ut.

En lång cardigan är ett fantastiskt alternativ till den vanliga och varma fleecetröjan, som oftast bara finns i en modell och några olika färger att välja mellan. Ditt hjärta kommer att börja sjunga när du märker i hur många stilar, färger och mönster en cardigan finns i.

Du kan hitta allt från höga kragar till runda kragar och V-formade halsar . Det finns cardigans med fickor till exemplar med bälten eller knappar. För att inte tala om vintagekoftor med dess härliga mönster, ja allt från ränder till rutor och allt där emellan. Plötsligt kan du se snygg ut och hålla värmen samtidigt. Vintern är inte längre ett problem och du kan börja fylla din garderob med vackert färgade cardigans för att matcha varje outfit .