Livsstil och sitt sätt

7 trendiga modeaccessoarer för en komplett look

Oavsett vilken typ av klädstil man har och känner sig bekväm i bör man inte snåla på inköpen av snygga modeaccessoarer, då dessa på många sätt kan både förändra och förbättra en look. Har man bara klart för sig vilken typ av look man vill uppnå kan accessoarer av olika slag vara den optimala lösningen.

Till de flesta typer av tillfällen kan man matcha med snygga detaljer och accessoarer, men till festligare tillställningar kan accessoarer vara helt avgörande för att uppnå den perfekta looken. Det finns mängder av olika stilfulla accessoarer att fokusera på. Vissa kategorier slår dock ut andra när det kommer till att blända omgivningen och förmedla riktig elegans. Här nedan följer en liten sammanfattning av modeaccessoarernas absoluta måsten när det kommer till stilfullhet i en lyxig förpackning.  

Väskor

I tider har väskan varit kvinnans bästa vän när det kommer till klädsel och stil – en handväska gör så mycket mer än att bara fungera som förvaringskomplement! Man gör helt rätt i att investera i ett antal olika sorters väskor för att säkerställa att garderobens innehåll alltid kan matchas snyggt med en väska. Se till att ha modeller i alla storlekskategorier, gärna några som passar till aftonklänningen och ett större urval väskor som passar för de flesta typer av vardagssituationer.

Idag använder man väskor på ett betydligt mer modemässigt sätt än tidigare. Ett bra exempel är att tjejer bär modeväskor till skolan istället för praktiska ryggsäckar. Väskor är dessutom praktiska på det sättet att en riktig kvalitetsväska i läder håller i oerhört många år och många gånger blir de dessutom snyggare för varje säsong!

Skräddarsydda kavajer

 


En look blir alltid optimal med något skräddarsytt inslag. En elegant kavaj uppsydd i exakta mått är det perfekta plagget för att skapa en trendig och stilig look. Var noga med att ta dina exakta mått och se gärna till att prova plagget innan de sista sömmarna görs för att säkerställa att allt blir perfekt. Svarta kavajer uttrycker både elegans och dominans på ett stilfullt sätt, men även mer färgglada kavajer behövs för en ultimat garderob.

Damklockor

 

Vad är egentligen läckrare än en riktigt snygg damklocka? Armbandsur dam i elegant design och material imponerar på omgivningen och ger lyster åt hela din look. Välj en typ av modell som passar din övriga stil på bästa möjliga sätt. Damklockor som smälter in i den helhetliga looken är de allra snyggaste. Trenderna när det kommer till damklockor är både varierande och tidlösa. Dyrare märkesklockor har ofta en klassisk stil som aldrig går ur tiden, medan andra mer ekonomiska alternativ normalt sett blandar och ger lite mer när det kommer till design. Ett stort utbud av vackra damklockor finns tillgängligt på nätet och fördelen att shoppa via webbshopar är att priserna många gånger är något lägre än i vanliga butiker. Flera av de stora modebloggarna ger dessutom ofta läsare tips för att köpa damklockor på olika sajter och webbutiker. 

Hatt

 
 

Hattar är precis som väskor och armbandsur något som aldrig går ur tiden. Trenderna må variera men accessoarer behåller ständigt sin roll på modescenen. En garderob bör alltid fyllas med olika varianter av hattar som kombineras snyggt med den övriga stilen. Under sommartid är exempelvis stora fladdrande hattar en riktig trendbomb och passar alldeles utmärkt såväl på stranden som till en elegant middag utomhus. När hösten tar vid är hatten en perfekt modeaccessoar att matcha med den snygga höstkappan och säsongskängorna!

Stiliga pumps

 

Pumps, pumps och åter pumps! De går aldrig ur tiden och är ett måste i varje kvinnas garderob, oavsett vilken typ av vardag man lever i. Nu för tiden är dessutom dagens pumps tillverkade för att sitta skönt på fötterna och det finns massor av hjälpmedel för att slippa smärtande fötter. Ett par svarta pumps av bra kvalitet håller dessutom i flera år så länge man tar väl hand om dem. Man bör välja en lagom hög klack på pumpsen man tänker använda ofta och lämna de riktigt höga stiletterna till festpumpsen.

Scarfs

 

Hermés brukar nämnas som scarfens moder med sina tidlösa kreationer. Välj gärna en scarf i lyxigt sidenmaterial för att ge din look en glamorös touch. Scarfen som modeaccessoar har i alla år varit ett uttryck för dominans och det passar alldeles utmärkt idag, som ett statement för självständiga och kaxiga tjejer.